INDEPENDÈNCIA!

Com ja deu saber tothom, el proper 25 d’abril tindrà lloc la consulta sobre la indepèndencia a la nostra ciutat. L’acte de presentació de la campanya i de l’organització que l’emprèn, Figueres decideix, s’esdevindrà aquest dijous 25 de febrer a les 20.15 a l’auditori del Cercle Sport (carrer Monturiol, entrada pel costat del Lizarran). Intervindran en aquest acte diversos personatges ben coneguts, com el periodista Josep Puigvert, l’exalcalde Eduard Puig Vayreda, l’exconseller de la Generalitat Narcís Oliveras, el biòleg Lluís Benejam, la mediambintalista Marta Ball-llosera, l’historiador Enric Pujol i el pintor Daniel Lleixà. També tindrem el goig de comptar amb l’actuació del gran i arrauxat Carles Coll, director de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà. Al final de l’acte  se serviran begudes i canapès per gentilesa de diverses empreses col·laboradores amb Figueres Decideix. L’autor del cartell és el jove Pau Bahí i el simpàtic alhora que encertat dibuix que l’il·lustra és de Joan Antoni Poch “JAP”.
Figueres decideix és una organització de ciutadans, de totes les edats, preocupats pel nostre país, que no busca notorietat i tampoc no té cap afany de lucre. Simplement, treballen per aquesta idea i hi dediquen totes les hores que cal, que no són poques. Se’ls pot trobar a l’oficina de la Rambla n. 22; reconeixereu el local perquè els aparadors estan pintats en verd i vermell, decorats amb auques de fets històrics de Catalunya i també amb senyeres.
Es necessiten voluntaris: gent que pugui assumir algunes tasques o que pugui cedir una petita part del seu temps de lleure. Si no, també s’accepten col·laboracions econòmiques que revertiran en els esdeveniments que s’aniran organitzant al llarg de la campanya. 
Qui hi estigui interessat, pot adreçar-se al telèfon 972502739, al mail info@figueresdecideix.cat o consultar la web www.figueresdecideix.cat.
És important que, tothom que estigui interessat a tirar Catalunya endavant, assisteixi a aquest acte. El que s’hi explicarà és important per a nosaltres, com a figuerencs i com a catalans. Nosaltres, les Boges, no hi faltarem


Deixa un comentari

Que t'ha semblat?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *