Hola!Benvingut, benvinguda!

Montserrat Segura i Feliu

Si has arribat fins aquí, és perquè t’interessa la literatura catalana. Doncs, si m’ho permets, t’ajudaré a què t’interessi encara més. I com ho faré? Amb articles sobre editorials independents i els seus autors, ressenyes de llibres provinents tant d’aquestes editorials com de l’autoedició, entrevistes a escriptors catalans que potser encara no coneixes i recomanacions de prescriptors molt autoritzats. I, de tant en tant, m’agradaria fer-te algun petit regal.

Per què? En un temps anterior de la meva vida, vaig ser llibretera. Per les meves mans van passar molts llibres ─llibres interessantíssims, molt ben escrits i de tots els gèneres─ que, sovint, no interessaven ningú. Més endavant he esdevingut escriptora, i sé el que és abocar tot el teu esforç en un llibre i, tot i així, no despertar interès ─més enllà de l’estimat i agraït món local. Encara hi ha alguna cosa d’aquella antiga llibretera que m’empeny a treballar pels llibres.

En aquest moment, soc una escriptora amb feina de dia. Vull dir que, tot i treballar en una feina que no té res a veure amb la literatura, he aconseguit publicar set llibres (fins avui); que un d’aquests llibres hagi estat guardonat amb el Premi Joaquim Ruyra de Narrativa (El contracte Wong, Pagès Editors, 2018), haver estat finalista als Premis Núvol de Contes (Phicus pandurata, 2016), i també haver obtingut el Premi a la Difusió i Comunicació 2021 de la Capital de la Sardana amb En Pep, el nen que somiava sardanes (Confederació Sardanista de Catalunya – Gorbs Edicions, 2022). Sense comptar els llibres pendents de publicació i alguns altres projectes prou avançats.

T’animo a subscriure’t al meu blog. I a què em facis els suggeriments i propostes que creguis convenients.

 

Gràcies per la teva visita i bona estada!

 

subscripció