El primer Nadal ja és aquí!

El primer Nadal ja és aquí!

El primer Nadal i altres contes d’Advent

Després d’uns quants mesos de feina, El primer Nadal i altres contes d’Advent ja està disponible per a tothom. Es tracta d’un llibre petit, però fet amb el cor. Consta de 13 narracions, quatre de les quals són infantils, i la resta és força per a tothom. Què hi podreu trobar? Doncs el que podria ser l’origen del Nadal, però també les sensacions d’un bebè, l’angoixa d’uns adults que no es poden permetre certes despeses connaturals a les festes, el dolor d’una separació, l’empipament d’un nen que no té regals per Reis a causa de les seves trapelleries… 13 historietes tendres, molt nadalenques i amb gustet de torró.

Com i per què?

Aquest llibre és fruit d’una autoedició a través de la plataforma Amazon. Per quin motiu? Molt senzill. Gairebé tots els contes ja estaven escrits. Fa uns quants anys, vaig començar a felicitar les festes a la gent que m’estimo i aprecio amb  contes breus, un de diferent cada any (imitant el poeta J.V. Foix, les felicitacions del qual donarien lloc al poemari Onze nadals i un Cap d’Any). Inicialment, no tenia pas cap idea de publicar-los, però alguns dels destinataris dels contes em van suggerir que ho fes i la idea va fer forat. Aquest estiu hi vaig posar mans a l’obra, però no tenia cap ganes d’intentar el viacrucis que representa enviar el material a un màxim d’editorials i esperar respostes que no arriben. D’altra banda, havia llegit força sobre publicar llibres a Amazon. Té inconvenients, sí. Però també té alguns avantatges.

Així doncs, l’objecte que acabo de posar al mercat és un llibre de butxaca, amb coberta tova; amb una il·lustració de portada obra de Roser Segura, així com les portadetes que precedeixen cada conte. Està registrat a l’Agència de l’ISBN, revisat per l’escriptora Carme Ballús i maquetat per Agnès Figueres Ferrer. Es pot trobar a les llibreries Edison, L’Auca, La Ploma i La Bookman de la ciutat de Figueres i també a la llibreria La Gralla de Granollers, així com la Llibreria Gemma de Sant Pere Pescador. I, evidentment, a la plataforma Amazon, tant en versió digital com en paper.2 thoughts on “El primer Nadal ja és aquí!”

Deixa un comentari

Que t'ha semblat?

L'adreça electrònica no es publicarà.