El primer Nadal ja és aquí!

El primer Nadal ja és aquí!

El primer Nadal i altres contes d’Advent

Després d’uns quants mesos de feina, El primer Nadal i altres contes d’Advent ja està disponible per a tothom. Es tracta d’un llibre petit, però fet amb el cor. Consta de 13 narracions, quatre de les quals són infantils, i la resta és força per a tothom. Què hi podreu trobar? Doncs el que podria ser l’origen del Nadal, però també les sensacions d’un bebè, l’angoixa d’uns adults que no es poden permetre certes despeses connaturals a les festes, el dolor d’una separació, l’empipament d’un nen que no té regals per Reis a causa de les seves trapelleries… 13 historietes tendres, molt nadalenques i amb gustet de torró.

Com i per què?

Aquest llibre és fruit d’una autoedició a través de la plataforma Amazon. Per quin motiu? Molt senzill. Gairebé tots els contes ja estaven escrits. Fa uns quants anys, vaig començar a felicitar les festes a la gent que m’estimo i aprecio amb  contes breus, un de diferent cada any (imitant el poeta J.V. Foix, les felicitacions del qual donarien lloc al poemari Onze nadals i un Cap d’Any). Inicialment, no tenia pas cap idea de publicar-los, però alguns dels destinataris dels contes em van suggerir que ho fes i la idea va fer forat. Aquest estiu hi vaig posar mans a l’obra, però no tenia cap ganes d’intentar el viacrucis que representa enviar el material a un màxim d’editorials i esperar respostes que no arriben. D’altra banda, havia llegit força sobre publicar llibres a Amazon. Té inconvenients, sí. Però també té alguns avantatges.

Així doncs, l’objecte que acabo de posar al mercat és un llibre de butxaca, amb coberta tova; amb una il·lustració de portada obra de Roser Segura, així com les portadetes que precedeixen cada conte. Està registrat a l’Agència de l’ISBN, revisat per l’escriptora Carme Ballús i maquetat per Agnès Figueres Ferrer. Es pot trobar a les llibreries Edison, L’Auca, La Ploma i La Bookman de la ciutat de Figueres i també a la llibreria La Gralla de Granollers, així com la Llibreria Gemma de Sant Pere Pescador. I, evidentment, a la plataforma Amazon, tant en versió digital com en paper.2 thoughts on “El primer Nadal ja és aquí!”

Deixa un comentari

Que t'ha semblat?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *