02.11.2021, segon dia de repte

02.11.2021, segon dia de repte

Segon dia de NaNoWriMo, segon dia de repte. Paraules escrites: 1059! Van en augment…

Com es va desenvolupant el repte?

Des que em vaig asseure ahir a la tarda a l’ordinador fins que me’n vaig alçar van passar unes 4 hores. Però, en realitat, les que vaig passar escrivint per al repte van ser dues, aproximadament. Què vaig fer la resta del temps?

  • procrastinar la tasca (però la vaig acabar a temps!)
  • buscar excuses per procrastinar (sembla mentida, oi? però és així)
  • contestar o enviar correus electrònics
  • penjar coses a Facebook
  • pensar en el sopar
  • parlar amb en Ferran (marit) quan va arribar de la feina…
  • veure una part del curs de Scrivener per tenir clar on són les eines que em calen

Però, ben mirat, van ser quatre hores que van donar per a molta feina…

Com avança el projecte?

Prou bé, per als dos dies que hi porto. I més, tenint en compte que aquí anem “de brúixula” completament. Què vol dir això? Que no m’he fet cap esquema ni cap planificació per tirar endavant aquest desafiament, i vaig fent passes una mica aleatòries amb el nord metafòric d’un final de la història que més o menys ja sé quin és. Ni tan sols faig capítols, només avançar una mica cada dia.

Ara bé: el personatge protagonista ja té un nom i el seu planeta, també. Conec una mica el seu poble, la seva gent. I tinc el punt de partida per al tercer dia de repte.

 

Segon dia de repte
2n dia de repte

 

 Deixa un comentari

Que t'ha semblat?

L'adreça electrònica no es publicarà.