02.11.2021, segon dia de repte

02.11.2021, segon dia de repte

Segon dia de NaNoWriMo, segon dia de repte. Paraules escrites: 1059! Van en augment…

Com es va desenvolupant el repte?

Des que em vaig asseure ahir a la tarda a l’ordinador fins que me’n vaig alçar van passar unes 4 hores. Però, en realitat, les que vaig passar escrivint per al repte van ser dues, aproximadament. Què vaig fer la resta del temps?

  • procrastinar la tasca (però la vaig acabar a temps!)
  • buscar excuses per procrastinar (sembla mentida, oi? però és així)
  • contestar o enviar correus electrònics
  • penjar coses a Facebook
  • pensar en el sopar
  • parlar amb en Ferran (marit) quan va arribar de la feina…
  • veure una part del curs de Scrivener per tenir clar on són les eines que em calen

Però, ben mirat, van ser quatre hores que van donar per a molta feina…

Com avança el projecte?

Prou bé, per als dos dies que hi porto. I més, tenint en compte que aquí anem “de brúixula” completament. Què vol dir això? Que no m’he fet cap esquema ni cap planificació per tirar endavant aquest desafiament, i vaig fent passes una mica aleatòries amb el nord metafòric d’un final de la història que més o menys ja sé quin és. Ni tan sols faig capítols, només avançar una mica cada dia.

Ara bé: el personatge protagonista ja té un nom i el seu planeta, també. Conec una mica el seu poble, la seva gent. I tinc el punt de partida per al tercer dia de repte.

 

Segon dia de repte
2n dia de repte

 

 Deixa un comentari

Que t'ha semblat?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *