LA MIXA I EL QUADERN D’OSIRIS

LA MIXA I EL QUADERN D’OSIRIS

Osiris al blog Paraula de Mixa

Aquesta és una notícia pansida.

Fa tres anys, vaig tenir l’honor que la prestigiosa blogaire i booktuber Mixa em ressenyés El quadern d’Osiris. Al moment de descobrir-ho, em va fer molta gràcia. He de dir que en aquell moment, jo no coneixia el “fenomen Mixa” i potser per això no vaig valorar prou el que representava la seva ressenya. Tot i que durant un temps (poc, massa poc) vaig tenir contacte amb el món dels bloggers juvenils i fins i tot una d’ells, la Joana, em va presentar La reina faraó fa força temps.

Paraula de Mixa

La Mixa, en realitat, es diu Anna i és una jove blogaire, comunicadora i reportera cultural i professora d’anglès. Continua sent molt activa en la seva acció divulgativa: el seu blog s’actualitza molt sovint, l’última entrada és tot just d’ahir… També la podreu trobar en diverses ràdios, televisions, i el seu canal de Youtube registra milers de visites, que ja té mèrit, atès que es parla de llibres i, a més, llibres en català. Als seus canals, es destil·la un amor per la literatura que sedueix. Personalment, m’agrada molt la frescor amb què parla dels llibres, i la seguretat amb què s’expressa, tot i la seva edat.

A la seva recomanació s’afegeix el fet que esmenta que s’apunta a més aventures de la Sara Ford, la protagonista del llibre. Això em fa una il·lusió especial, ja que El quadern d’Osiris va ser concebut com el primer d’una sèrie. Una de limitada perquè, a diferència de moltes sèries de llibres infantils o juvenils, els protagonistes han d’anar creixent. Hi estic treballant, però  no tinc totes les respostes per a les preguntes que la publicació d’una sèrie de llibres pot suscitar.

La notícia és pansida però pel que fa a mi és ben vigent. Gràcies, Mixa, tot i que amb tres anys de retard.Deixa un comentari

Que t'ha semblat?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *