Presentacions de ‘El primer Nadal i altres contes d’Advent’

Presentacions de ‘El primer Nadal i altres contes d’Advent’

27/11, a l’Escala

El primer Nadal i altres contes d’Advent va ser presentat el 27 de novembre a l’Escala. La presentació va anar a càrrec de Margarita Vidal qui, un cop passada la seva etapa a l’ensenyament secundari, ha fet una aposta decidida per l’activisme cultural a través de la dinamització de clubs de lectura, tant a la Biblioteca Víctor Català de l’Escala com a la biblioteca de l’institut El Pedró de la mateixa localitat. La biblioteca d’aquest centre duu el seu nom.

Sense haver-hi una assistència de públic elevada, Vidal va fer sentir a gust tothom, amb un repàs a la trajectòria literària de Montserrat Segura, i una sèrie de preguntes que van convertir la presentació en una mena d’entrevista molt animada i agradable.

Amb Roser Segura i Margarita Vidal
Foto: Eva Huerva

01/12, a Figueres

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, va participar a la presentació d’El primer Nadal… a la sala Adela Riera de la Biblioteca Carles Fages de Climent «més com a amiga que com a alcaldessa». Va expressar que el llibre, des del primer moment que el va tenir a les mans «fa per casa», en el sentit que la mateixa portada, com els textos que conté, transmeten un caliu que agrada de tenir a prop. Ricard Sayeras (pastoretaire, escriptor i empresari) va conduir la conversa amb preguntes que anaven a l’entorn de la part literària del llibre però també dels elements personals que els contes integren, amb referències al Nadal religiós, al fet familiar i també… a la manca de referència als tradicionals Pastorets!

Presentació a Figueres
Foto: Josep M. Dacosta

Magda Bosch, actriu i treballadora de la mateixa Biblioteca, va posar el contrapunt tendre a l’acte, tot i no poder ser-hi present, a través de l’enregistrament d’una mena de monòlegs desenvolupats per la mateixa autora a partir de fragments de contes. Especialment emotiu per a tots els assistents va ser el monòleg Carmeta, que va posar el punt i final a l’acte.

Presentació Figueres
Foto: Jordi Blanco


Deixa un comentari

Que t'ha semblat?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *