Agraïment

Agraïment

Carta (d’agraïment) al director  publicada en diversos mitjans de comunicació.

Fa gairebé quatre anys, vaig escriure En Pep, el nen que somiava sardanes, un recull de  quatre contes infantils amb la sardana com a eix principal. Volia cobrir una mancança de materials en aquest tema, mancança que es va posar de manifest durant l’any del bicentenari del naixement de Pep Ventura i Figueres Capital de la Sardana. El passat 18 de desembre, em van atorgar un premi a la Promoció i Difusió de la sardana dels Premis Capital de la Sardana 2021 precisament per aquest recull.

Per a mi ha estat una satisfacció molt gran que vull compartir amb el conjunt de gent que va fer possible l’edició dels contes i, com a conseqüència, aquest honor. Són el llavors regidor de Cultura Popular de l’Ajuntament de Figueres, Quim Felip, i el tècnic de Cultura d’aquell moment, Pep Torner; els companys i companyes de la Junta del Foment de la Sardana Pep Ventura, capitanejats per Montserrat Mauné, i Alfons Gumbau, qui em va proposar la idea i va facilitar tot de qüestions accessòries.  També, els il·lustradors dels contes: Dani Torrent, Marina Gibert, Roser Segura i Pau Bahí. Finalment, la Confederació Sardanista de Catalunya i la comissió corresponent de Guíxols Capital de la Sardana 2021, en el marc de la qual m’ha estat concedit aquest guardó. A totes les persones i entitats esmentades, el meu profund agraïment.

Montserrat Segura i Feliu

Figueres, 19 de desembre de 2021

Afegeixo la meva més sincera enhorabona a l’amic i company de Junta al Foment de la Sardana Josep Quer, que al seu torn va rebre el premi a la Dedicació.

Informació
Lliurament del guardó a la Difusió i Promoció de la Sardana 2021

 Deixa un comentari

Que t'ha semblat?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *