Els Meus Llibres

En aquesta pàgina trobareu els llibres escrits per Montserrat Segura. En voleu un tast?

 


Amèlia és una dona que, en enfilar la maduresa, aparentment ho té tot: una carrera, un lloc de residència, cultura. Però no se sent completa, té una gran necessitat d’amor, de companyia. Per això, quan s’assabenta que a Indústries Wong fabriquen companys a mida, no pot pensar en res més fins que no n’adquireix un. Tanmateix, per molt que sigui fet per encàrrec, sempre hi haurà motius perquè no es pugui sentir completament satisfeta.
Una història d’amor i dolor en un rerefons de ciència-ficció que podria succeir demà mateix…

Il·lustració de coberta de Pau Bahí.

Llegiu-ne un tast aquí

El Contracte Wong

 

 

 

 

 

 

Quadern Osiris

 

Per l’aniversari de la Sara Ford, el seu quasi oncle Salacot li regala un diari, al qual anomenarà Osiris. En aquest quadern, la Sara anotarà totes les coses que li succeeixen des que va arribar a Egipte des de Chicago i es va establir, amb el seu pare, a la ciutat del Caire. Amb el nen que es fa anomenar el Fosc (el qual adopten al cap de poc d’arribar al país), l’estiu de 1909 viuran una aventura entre tombes faraòniques i el riu Nil. Una aventura que, molt probablement, els canviarà la vida per sempre.

Per a nois i noies de 9 a 99 anys.

Coberta i il·lustracions de Dani Torrent.

Llegiu-ne un tast aquí

El Quadern d’Osiris

 

 

 

 

 

 

Reina Faraó

 

L’hivern de 1925, el jove arqueòleg el Fosc i el seu inseparable amic Salacot tenen cura de les excavacions clausurades pel govern egipci. Acaben de descobrir la segona tomba del dignatari Sen-en-Mut quan lliguen caps: Hassan, un antic enemic del Fosc, el busca per perjudicar-lo just quan la Sara Ford acaba d’arribar al Caire. Per tant, tement per la vida de la jove, els companys se separen: en Salacot anirà a buscar la Sara, mentre que el Fosc es dedica a documentar i protegir l’extraordinari descobriment. Mentrestant, la Sara coneix Yussuf, un jove atractiu però inquietant a qui seguirà per tota la ciutat sense cap por. Un cop es retroben a Deir el-Bahari, els tres amics viuran una aventura meravellosa però plena de perills i d’història a través del país dels faraons.

Coberta i il·lustracions de Roser Segura.

Llegiu-ne un tast aquí

Voleu veure’n el booktrailer?

La Reina Faraó

 

 

 

 

En Pep

 

Un recull de quatre contes infantils al voltant de la sardana:
En Pep, el nen que somiava sardanes és la recreació d’un episodi d’infantesa de Pep Ventura; no sabem si el va viure de veritat, però no sembla pas inversemblant!
– A Una festa de sardanes, en Jan vol celebrar el seu aniversari amb una festa especial. Sobretot, que no hi falti la Mariona ni les sardanes.
Vens a ballar amb mi? La Nydia us explica com es balla una sardana i quins instruments hi ha en una cobla, i l’Héctor aprèn a tocar la tenora, perquè li sembla un instrument molt especial.
– Si voleu saber com es balla un castell, només us heu de deixar posades les espardenyes de vetes, les faldilles i les mitenes, i enfilar-vos terços amunt… o això és el que fan l’Adam i la Sara, però sense gaire èxit, tot s’ha de dir, a Ballem castells.

Il·lustracions de Roser Segura, Marina Gibert, Dani Torrent i Pau Bahí

Us n’explico un aquí

En Pep, el nen que somiava sardanes